HR direktør

HR direktør

OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro og automasjon. Det ble etablert i 2011 med en ambisjon om å skape et Nordisk industrieventyr. I dag har OneCo 2900 medarbeidere og en årlig omsetning på rundt 5 milliarder. OneCo er lokalisert i stort sett hele Norge, samt i Sverige. OneCo har besluttet å ta en ledende rolle i utviklingen og endringen som kommer som følge av det grønne skiftet og digitalisering.

OneCo Elektro er ett av selskapene i OneCo konsernet og har i dag ca 900 ansatte og omsetter for nær 2 milliarder. Selskapet er i sterk utvikling.
OneCo er overbevist om at det grønne skiftet og den økte digitaliseringen vil påvirke våre markeder og liv i betydelig grad. Produksjon, distribusjon og bruk av energi og produkter må foregå på en vesentlig mer klimavennlig måte. For å nå dette må det tas i bruk innovativ teknologi som fornyer, forenkler og forbedrer verdiskapningen på en bærekraftig måte.
 
Vi søker en engasjert og erfaren HR-direktør

Vår nye HR direktør skal legge til rette for at våre medarbeidere og ledere løser samfunnsoppdraget vårt med høy kompetanse, entusiasme og initiativ. 
Som vår nye HR direktør vil du ha ansvaret for vår arbeidsgiverstrategi og personalpolitikk, og vil ha en meget sentral rolle i den videre utviklingen av selskapet. HR-direktøren skal ha et overordnet ansvar for alle aktiviteter inne HR, QA og HMS i OneCo Elektro.
I tillegg inngår stillingen i ulike nettverk som samarbeider på tvers av selskapene i OneCo konsernet.

HR-direktøren sitter i ledergruppen og rapporter direkte til administrerende direktør Trygve B. Thøgersen.  

Kvalifikasjoner
  • Solid erfaring med organisasjonsutvikling og endringsprosesser
  • Kompetanseutvikling, rekruttering og etterfølgerplanlegging
  • Solid kjennskap til lov- og avtaleverk
  • Er lyttende og tydelig i all kommunikasjon og er en god sparringspartner for ledere på alle nivå
  • Identifiserer utfordringer og jobber strukturert for å finne løsninger og implementerer disse
  • Har høyere utdanning på masternivå eller bred og relevant kompetanse innen fagområdet
  • Konsernerfaring
OneCo Elektro tilbyr konkurransedyktige betingelser. OneCo Elektro er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

Dersom du har spørsmål ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere hos Raadgiverhuset, Knut Stormdal, tlf. 909 16 111, eller Netti Fuglesang, tlf. 924 55 910


Arbeidssted:Oslo
Søknadsfrist:Snarest