Vil du ta ansvaret for å industrialisere vår fornybare satsning ?

Sjef Fornybar Energi Øst

OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro og automasjon. Det ble etablert i 2011 med en ambisjon om å skape et Nordisk industrieventyr. I dag har OneCo 2900 medarbeidere og en årlig omsetning på rundt 5 milliarder. OneCo er lokalisert i stort sett hele Norge og i Sverige. OneCo har besluttet å ta en ledende rolle i utviklingen, og endringen som kommer som følge av det grønne skiftet og digitalisering.

Sjef Fornybar Energi Øst

OneCo Elektro AS, Region Øst har kontrahert flere store kontrakter og rammeavtaler, og for tiden installerer vi Norges største takmonterte solanlegg. I år vil vi alene installere solanlegg i størrelsesorden 25-30MW til en verdi over 180 mNOK.
Vi har en ambisjon om tredobling i installert effekt de neste tre årene. Vi skal være samarbeidspartner og «one-stop shopping» for våre kunder, noe som vil innebære salg av sol, batteri-, strømstyring samt rådgivning.

Derfor søker vi en energifull og strategisk leder, som skal videreutvikle forretningsområdet fornybar energi. Hovedfokus er å rigge en organisasjon som vil være i stand til å utføre større komplekse fornybare installasjoner. I tillegg blir du en viktig del av et meget kompetent miljø og du vil ha en sentral rolle i selskapets utvikling.

De ansatte er våre viktigste ressurser. Vi strekker oss langt for kundene våre og vi skal alltid levere prosjekter til tid, kost og kvalitet. Prosjektene krever tverrfaglig kompetanse innen bygg, elektro og logistikk og må du ha en genuin interesse for kontinuerlig forbedring. Det innebærer at du skal lede, bygge og videreutvikle en kompetent og handlekraftig prosjektorganisasjon/leveranseplatform, samt tilknytte deg strategisk viktige samarbeidspartnere (leverandører og underentreprenører) som skal være i stand til å gjennomføre fornybare installasjoner på industrielt nivå. Vi skal sammen vokse fort og kontrollert - og vi skal ha det moro mens vi vokser.

Arbeidsoppgaver
 • Ansvar for å lede, bygge og videreutvikle fornybarsegmentet
 • Tilknytte seg de beste hodene og dyktige samarbeidspartnere
 • Overordnet ansvar for tilbud- og prosjektgjennomføring 
 • Ansvar for strategiarbeid, lage mål og gjennomføre handlingsplaner 
 • Resultat -og budsjettansvar
 • Personalansvar

Ønskede kvalifikasjoner
 • Erfaring fra personal- og resultatledelse.
 • Høyere utdanning (Bachelor/Master) innen bygg og anlegg, logistikk, økonomi e.l.
 • Du har gjerne erfaring fra Bygg- og anleggsbransjen, da med bakgrunn fra byggherrer, entreprenør og har god kjennskap til Norsk Standard kontrakter
 • Alternativt kan ledererfaring fra fabrikk-, logistikk eller prosjektorganisasjoner være positivt
 • Du samarbeider godt i team, tar lederansvaret og liker å jobbe i en flat organisasjon
 • Prosjektkompetanse og en høy gjennomføringsevne er kritisk
 • Du er pragmatisk og svært fremoverlent men du går aldri på bekostning av HMS og Kvalitet.
 • Du er flink til å håndtere mange forskjellige typer «stakeholders»
I OneCo Elektro AS, Region Øst blir du del av et meget godt arbeidsmiljø. Du vil sitte i ledergruppen til regionen og rapportere til Regionsdirektør, men også jobbe tett sammen med «Green Energy» som er vårt kompetansesenter. Du vil være en sparringspartner til våre søsterregioner og ha grunnleggende ønske om å lykkes sammen.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og mulighet for sterk faglig og personlig utvikling.

Vi ser virkelig frem til å høre fra deg!


 


Arbeidssted:Ole Deviksvei 6, Oslo
Søknadsfrist:Snarest