Er du en dyktig selger med en sterk kremmerånd og en lidenskap for å skape vekst og resultater gjennom fornøyde kunder?

Account Manager - Telemark og Vestfold

Waterlogic Nordic er en del i det internasjonale Culligan Group med hovedkontor i Chicago, USA. De nordiske selskapene består av Waterlogic-selskapene samt PURE WATER-selskapene i Sverige, Norge, Danmark og Finland, samt de svenske selskapene Escowa AB og Svensk Storköksservice AB. Totalt sysselsetter selskapene rundt 300 personer og er aktive i nisje drikkevannsløsninger for arbeidsplasser og restauranter og service og salg av utstyr til kommersielle storkjøkken. De kan i dag kalle seg verdens største globale selskap innen vannløsninger og strategien i Norden er å fortsette den enorme veksten. Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside: www.waterlogic.no

Vi leter etter en Account Manager som er dyktig i salg og har en sterk gründerånd, og som ønsker å skape vekst og suksess gjennom fornøyde kunder. Arbeidsoppgavene vil være rettet mot B2B-salg av vann- og kaffeautomater, og du vil ha en selvstendig rolle i et definert geografisk område med profesjonell opplæring. Som Account Manager vil du være ansvarlig for å drive salgsprosessen fra begynnelse til slutt, sikre vekst og utvikling av nye og eksisterende kunder, forhandle og inngå kontrakter, ha eget budsjett- og aktivitetsansvar og forlenge kundereisen. Du vil jobbe i et team med dyktige selgerkollegaer og rapportere til en salgsjef. Dette er en spennende mulighet til å jobbe i et trivelig og resultatorientert miljø og utvikle kunder, kompetanse og konsept.

Waterlogic Norge AS har nylig kjøpt opp kaffetjeneste-leverandøren Kaffemann, som gir selskapet et enda større fotfeste i Vestfold-, Buskerud- og Telemark-regionen. Denne regionen har et stort næringsliv og flere større industribedrifter, og gir deg store muligheter til å påvirke din egen hverdag.

Arbeidsoppgavene inkluderer salg til nye og eksisterende kunder i ditt salgsdistrikt, kartlegging og etablering av nye kunder, gjennomføring av digitale og fysiske kundemøter, møtebooking, tilbudsskriving og gjennomføring av kundeaktiviteter i henhold til salgsplanene satt av salgssjefen. Du vil ha salgsansvar med eget budsjett innenfor vann- og kaffeautomater og vil rapportere i henhold til gjeldende system og innen gitte tidsfrister. Du vil også delta på salgsmøter, kick-off, salgstrening og andre arrangementer.

Kvalifikasjonene inkluderer salgserfaring fra oppsøkende salg, minimum 2-3 års arbeidserfaring og dokumenterte salgsresultater. Du må ha evne til å sette målbare mål og bransjekunnskap er en fordel, men ikke et krav. Personlige egenskaper inkluderer salgs- og resultatorientering med en gründerånd, pålitelighet, lojalitet, tillit, strukturert arbeidsmetode, målbevissthet, selvstendighet, sterke relasjonsbyggende ferdigheter, overbevisningskraft, gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner.

Stillingen tilbyr mye frihet under ansvar med varierte oppgaver i et hektisk og kunderettet miljø. Det er også konkurransedyktige arbeids-, lønns-, forsikrings- og pensjonsordninger, et sterkt faglig kompetansemiljø, hyggelige kolleger og gode utviklings- og karrieremuligheter.

Andre opplysninger
Reisevirksomhet: Anslagsvis 10-15 reisedager

For mer informasjon om rollen, ta kontakt med Viggo Friling på tlf. + 47 982 08 100, viggo@raadgiverhuset.no for en uforpliktende samtale.


Arbeidssted:Telemark, Vestfold, Drammen og Oslo
Søknadsfrist:Snarest