Har du salgserfaring - er teknisk kunnskapsrik, har forståelse for festemidler og er fremoverlent? Da søker ESSVE deg!

KAM industri/prefab

ESSVE Norge AS er et datterselskap av ESSVE Produkter AB i Sverige som eies av det børsnoterte selskapet Bergman & Beving. ESSVE er markedsledende i Norden på innfestingsløsninger til de som jobber innen bygg og industri. Våre produktområder er festemidler, skruer, spikringsutstyr, branntetting, lim og fug. Produktene markedsføres bredt i detaljhandelen, først og fremst til byggevarekjeder og industributikker. ESSVE Norge er lokalisert på Ryen i Oslo, har 25 ansatte og en omsetning på ca 400 mill. Selskapet er inne i en spennende utvikling og kan vise til gode resultater og en solid økonomi. Selskapet har sine fortrinn i et bredt produktspekter og et sterkt varemerke.

Vil du innta rollen som Key Account Manager for et av Norges sterkeste varemerker i byggebransjen? Vår ledende posisjon er skapt av engasjerte, kunnskapsrike og lidenskapelige ansatte. Bli med på vår vekst i et spennende marked. Vi søker deg som vil fortsette å utvikle samarbeid mot større enkeltstående kunder, og som har fokus på - salg, lønnsomhet og kundetilfredshet.


Rollen:
Som KAM har du ansvaret for salg og salgsfremmende tiltak rettet mot prefab- og industrikunder nasjonalt. Du skal drive aktivt relasjonsbygging mot nye og eksisterende kunder som finnes over hele landet, noe som innebærer høy reiseaktivitet. Du vil samarbeide med sentrale støttefunksjoner og distriktsansvarlige. Stillingen rapporterer til daglig leder og Business Development Manager.

Arbeidsoppgaver:
• Utvikle salg av festmateriell og tjenester opp mot større enkeltstående kunder
• Bygge langsiktige kunderelasjoner, generere ny- og mersalg
• Identifisere nye forretningsmuligheter og løse kundenes utfordringer
• Forstå kundenes bransje og hvordan den påvirker ESSVEs muligheter og utfordringer
• Etablere kundesegmentering basert på eksisterende business og potensial
• Differensiere planer og aktiviteter basert på kundenes behov og muligheter
• Evaluere nøkkelkontoer i forhold til målsetting og uttak
• Evaluere den totale kundetilfredsheten på årsbasis
• Løpende dialoger med produktavdelingen og innkjøp samt logistikk rundt sortimentet for kundegruppen
• Mate innkjøpsavdelingen fortløpende med prognoser for kundegruppen
 
Om deg:
Du har gjerne utdannelse innen økonomi, markedsføring eller en teknisk fagdisiplin.
Minimum 3 års erfaring med salg til industrialiserte byggkunder eller OEM-kunder innen byggevarebransjen, har grunnleggende teknisk forståelse eller interesse for festets funksjon i en konstruksjon. Erfaring med å lese og forstå tegninger.
 
Du er resultatdrevet - kan bryte ned mål til planer og aktiviteter og drive prosesser mot måloppnåelse, er strukturert - planlegger og organiserer arbeidet på en måte som gjør det enkelt å følge, handle på og forstå. Er tydelig, kommunikativ og tilgjengelig i forholdet til kollegaer og kunder. Evner å se muligheter i kundenes krav og utfordringer, er oppmerksom på forbedringsmuligheter og lønnsomhet.
 
Vi tilbyr
Bli en del av et markedsledende firma med stolt kultur, dynamisk og flat organisasjon. Mulighet til å påvirke egen rolle og arbeid, samtidig bidrar til å utvikle selskapet.
Essve-kulturen er preget av høyt salgsdriv, høyt tempo og godt samarbeid, samtidig
som vi har det morsomt på jobb. Vi tilbyr gode lønns-, forsikrings- og pensjonsordninger. Samt firmabil.

Dette er en unik mulighet til å utvikle deg selv og karrieren din i et spennende marked, så søk nå og bli med på vår vekst!
Se gjerne: https://www.essve.com/no/

Ta gjerne kontakt med Audun Lyche Nordli i Raadgiverhuset på tlf: 9385 9788 / audun@raadgiverhuset.no for ytterligere informasjon om stilingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt - om ønskelig også overfor oppdragsgiver
 


Arbeidssted:OSLO
Søknadsfrist:26.05.2023