Bli vår neste Senior Prosjektleder og ta del i spennende prosjekter og fremtidsrettet utvikling hos Attivo!

Senior Prosjektleder

Attivo-systemet har over 25 års erfaring med utvikling av bolig- og næringseiendom i Oslo og Akershus. Gjennom målrettet arbeid fra dedikerte ansatte har selskapet utviklet over 1 250 leiligheter og 200 000 m2 næringsareal. Selskapet har 200 leiligheter under bygging og flere prosjekter under utvikling.

Attivo, en av Oslos/Akershus ledende boligutviklere, søker nå en selvgående og dyktig Senior Prosjektleder med solid erfaring innen utviklingsprosjekter fra A til Å. Som en viktig del av vår organisasjon vil du få muligheten til å jobbe bredt og være en sentral diskusjonspartner og ressursperson for pågående og fremtidige prosjekter og planer. Vi har et erfarent og dedikert team av kolleger, og vi leter etter en person som vil bli en verdifull tilføyelse til vårt selskap.
Vurderer du deg selv som en av de beste til å være med å utvikle selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg. Stillingen rapporterer til CEO.

Er du vår neste Senior Prosjektleder?

Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver:

Dine ansvarsområder vil inkludere akkvisisjon/kjøp av eiendom, prosjektutvikling og oppfølging inkludert arbeid med regulering, salg, utleie, drift, kontrahering og oppfølging av konsulenter og entreprenører.  Du har resultatansvar i hele prosjektets livssyklus. Med din sterke forretningsforståelse og gjennomføringskraft vil du spille en avgjørende rolle i å realisere selskapets visjon og suksess.

Hva kan kan du glede deg til:

Attivo tilbyr en spennende rolle som kombinerer prosjektledelse og forretningsutvikling, og gir deg stor påvirkningsmulighet. Du vil få muligheten til å jobbe i et åpent og uformelt miljø med kort vei til beslutninger, samtidig som du blir en del av en virksomhet med betydelige vekstambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et lite, men kapitalsterkt selskap som gir rom for personlig og faglig utvikling.

Hva har du med deg:

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du har en høyere utdanning innen byggfag og minimum 5 års erfaring fra tilsvarende stillinger. Du bør ha god prosjektforståelse og kunnskap om vellykket prosjektgjennomføring. Erfaring med tilbudsutarbeidelse, forhandlinger, avtaler og rammeverk er også viktig. Vi ser etter noen som er kommersiell og markedsorientert, og som kan se muligheter basert på markedsforståelse og trender.

Hvem er du:

Som person er du effektiv under press og har evnen til å håndtere flere oppgaver samtidig. Du er selvstendig, strukturert og systematisk i arbeidsmetodene dine. Løsningsorientering og serviceinnstilling er viktige egenskaper, og du tar initiativ og ansvar for resultater. Vi verdsetter pålitelighet, ansvarsbevissthet og samarbeidsevner. Du er også en faglig sterk lagspiller som holder deg løpende oppdatert innen ditt fagområde.
 
Dersom du motiveres av utfordringene beskrevet, vil vi gjerne høre fra deg! Du kan sende inn din søknad eller ta direkte kontakt med Jens-Petter Arntzen, Rådgiver i Raadgiverhuset, på telefon 908 27 335.


Arbeidssted:Oslo sentrum
Søknadsfrist:24.06.2023