Strategisk rådgiver

Strategisk rådgiver

We Are Live er et kommunikasjonsbyrå. Vi utvikler ideer som engasjerer og utløser handling. Selskapet ble etablert i 2014 og består i dag av rådgivere, prosjektledere, kreatører, designere, innholdsprodusenter, sprednings- og optimaliseringseksperter og merkevareambassadører. Hovedkontoret vårt ligger på Skøyen.

We Are Live søker strategisk rådgiver

 

Som strategisk rådgiver hos oss skal du være kundens nærmeste rådgiver innenfor markedsstrategi og kommunikasjonsløsninger. Rollen krever at du prosjektleder de største prosessene  hele veien til mål. Du har god erfaring med å utvikle markedsstrategier og kommunikasjonsløsninger.

 

Du får et viktig budsjettansvar, og det innebærer selvfølgelig at du også må ha kommersiell teft og tenke salg, både i form av meromsetning på eksisterende kunder og ved å bidra i felles initiativ for å få inn nye kunder til byrået.

 

Fokuset vil være å skape kommunikasjonskonsepter som leverer vekst for våre kunder, det betyr at vi sammen må ha sterk kompetanse på å levere i hele kundereisen. Det handler om å forstå merkevarenes utfordringer og hvordan de kan løses.

 

Aller viktigst i denne rollen er fagkunnskapen og evnen til å trollbinde kundene med de beste markedstiltakene.

 

Ta kontakt for å få vite mer om oss og delta i vår vellykkede reise sammen med våre kunder!


Arbeidssted: Oslo