Markedssjef

Markedssjef

Firkløveren er et selskap som har spesialisert seg innen direktesalg av porselen, glass og interiørprodukter. Vi har virksomhet i de nordiske landene, samt Polen og Ungarn, med hovedkontor i Malmø. Foretaket ble grunnlagt i 1974, for 44 år siden. Vi omsetter for ca. 315 millioner kr. og har ca. 200 medarbeidere, hvorav ca. 40 i Norge. Vi selger fremfor alt porselen, glass og bestikk til dekkede bord, samt eksklusive hjemmedekorasjoner. ”Skjønnhet, funksjon og god design som inspirer stemningen rundt bordet”, er det som driver Firkløveren når vi utvikler produkter sammen med ledende kunstnere og produsenter. Våre kunder verdsetter våre unike produkter som utvikles med enerett for oss. Firkløveren inngår i Cydonia som er et konsern med sterk entreprenørånd. I gruppen inngår også NE Nationalencyklopedin, Stabenfeldt, Purity Vodka och Postpac. Les mer om oss på www.firkloveren.no

MARKEDSSJEF

Elsker du salg og markedsføring?  Ønsker du å være en drivende kraft i Firkløverens utvikling i Norge?  Deler du våre verdier Lidenskap, Innovasjon, Interesse, Nytenkende, Kompetanse, Drivkraft og Salgsfokus? Da er dette noe for deg!

I rollen som markedssjef vil du få fullt resultatansvar for det norske markedet.  Firkløveren Norge omsetter i dag for ca. 95 MSEK og har vekstambisjoner.  Ditt ansvar i rollen er:

  • Øke salg og marginer på det norske markedet
  • Bearbeide nye B2C kunder og kontinuerlig utvikle de eksisterende
  • Lede og motivere organisasjonen for å skape forutsetningene for best mulige resultater

Dine oppgaver:

  • Identifisere nye kanaler og salgsmetoder
  • Velge og optimalisere DM, TM-kanaler/medier, samt digitale kanaler for å finne nye kunder
  • Drive inhouse salg med hjelp av ansvarlig salgssjef
  • Sikre at vår inhouse kundeservice overleverer på kundenes forventninger
  • Arbeide nært og proaktivt med vår kreative avdeling og vår produktutviklingsavdeling
  • Følge opp kampanjer og salg, samt analysere og optimalisere for å nå det beste resultat

Vi holder til i moderne lokaler på Kolbotn utenfor Oslo.  Du får personalansvar for ca. 40 personer som arbeider innen marked, salg og kundeservice.  Som markedssjef inngår du i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør i Malmø.

Hvem søker vi?

Du har svært god erfaring med salg og/eller markedsføring - gjerne mot B2C.  Du er drivende, når dine budsjetter og har konkurranseinstinkt. Videre har du også god erfaring med å lede og coache medarbeidere, samt å analysere og følge opp gjennomførte kampanjer og aktiviteter.  Du har svært god skriftlig og muntlig fremstillingevne, også på engelsk.

Personlighet:

Som person er du en gjennomfører med god forretningsforståelse og sterkt resultatfokus.  Du brenner for salg, og ved hjelp av din kreativitet setter du deg inn i våre kunders ønsker og behov. Du er en dyktig leder, som gjennom et nært og coachende lederskap inspirerer dine medarbeidere til å overgå sine mål.  Videre er du analytisk og har en strukturert måte å angripe dine oppgaver på. For å trives hos oss er det viktig at du er jordnær, positiv og har stor arbeidskapasitet.


Arbeidssted: Trollåsen
Søknadsfrist: Snarest