Key Account Manager

Key Account Manager

Bak NEMITEK står Norsk VVS energi- og miljøteknisk forening, som blant annet også driver fagbladene Rørfag, Norsk VVS og Byggdrifteren. Foreningen har over 4000 medlemmer og arrangerer over 100 messer, seminarer, konferanser og kurs i året. Målgruppen til NEMITEK er alle som jobber med ventilasjon, inneklima, energi, miljø, automasjon, sanitær, varmeløsninger og drift i bygg. Det er ikke forventet at søkere på stillingene har omfattende kunnskap om disse fagene. En av de største utfordringene det internasjonale samfunnet står overfor, er de globale miljøproblemene. Behovet for bærekraftige løsninger øker og dette stiller høye krav til miljøtiltak for byggene våre. Flere fagpersoner og profesjoner bidrar til å skape de beste løsningene for bygg som reises og rehabiliteres. Dette er viktig for alle som skal bruke byggene – og for fremtiden. NEMITEK er nettstedet for alle som brenner for å skape gode løsninger for energi og miljø. På tvers av profesjoner og i hele verdikjeden. Her vil du finne enkel tilgang til fagtrender -og føringer, aktualiteter og nyheter. NEMITEK.no lanseres i januar 2019.

Mange bedrifter har et behov for å få ut innhold om produkter, tjenester og fagartikler. Derfor satser NEMITEK på annonsørinnhold og produksjon av kommersielt innhold for våre annonsører. Vi driver i dag en solid virksomhet med  fagblader, events og kurs. Nå skal vi bygge ytterligere på med å jobbe og publisere på flere plattformer, samt tilby nye digitale annonseprodukter, som innholdsmarkedsføring. Derfor søker vi nå etter en Key Account Manager.

Vi er en liten organisasjon så her vil du få muligheten til å bidra og påvirke utviklingen av selskapet. De vi søker etter må kunne omstille seg raskt og ta del i hele verdikjeden. Det som kjennetegner oss er at det er kort vei fra idé til beslutning og handling. Vi har et sosialt og godt arbeidsmiljø.

Vår nye Key Account Manager får ansvaret for våre største kunder og annonsører. På NEMITEK satser vi på innholdsmarkedsføring, så du må ha kjennskap og kunnskap til dette faget. Vi tror du har jobbet noen år i mediebransjen, har erfaring med større kundeprosesser og kan gå inn som en rådgiver for kundene våre. Du vil få ansvaret for å booke og gjennomføre salgsmøter, og følge opp kundene på alle våre produkter. Alt fra innholdsmarkedsføring og digitale annonser til annonsering i fagbladene og messer/konferanser som vi arrangerer. Du er vant med å bli målt og jobbe etter tydelige og klare mål i en hektisk hverdag.

 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest