Journalist

Journalist

Mediehuset Dagsavisen eies av Mentor Medier og Stiftelsen Dagsavisen, og har de siste årene snudd store underskudd til overskudd og digital vekst gjennom vår internasjonalt anerkjente utgavemodell. Daglig leses vi nå av mer enn 150.000 mennesker. Med Dagsavisens nasjonale og internasjonale produksjon i bunn er lokale posisjoner i Oslo, Moss (Moss Dagblad) og Drammen (Fremtiden) etablert. I 2014 ble Rogalands Avis berget fra konkurs og snudd til digital vekst gjennom modellen, og nå står Demokraten i Fredrikstad for tur. Demokraten er Fredrikstads 112 år gamle nummer to-avis. I 2018 hadde den et offisielt lesertall på 10.300 og kom ut tre dager i uka på papir. Fra 1. januar 2019 overtar Dagsavisen eierskapet fra Agderposten Medier. I løpet av første halvår skal den lokale redaksjonen økes og Demokraten tilpasses til utgavemodellen og Dagsavisen-familiens digitale satsing.

Dagsavisen søker journalist til Demokraten

Har du et digitalt hode, journalistisk teft og lyst til å være med på å skape avishistorie?  Da passer du sannsynligvis godt til å bli med på Dagsavisens nye satsing på Fredrikstad-avisa Demokraten. 

Dagsavisen har en offensiv og internasjonalt anerkjent modell for konkurranseutsatte nummer to-aviser. Hittil er den brukt til å berge og snu Dagsavisen og Rogalands Avis, samt relansere lokal aviskonkurranse i Moss og Drammen. Nå står Fredrikstad og Demokraten for tur, med det som kan bli den mest spennende utgavesatsingen hittil i Dagsavisen-familien.

Demokraten er en lokal tredagersavis som kommer ut tirsdag, torsdag og lørdag med et opplag på rundt 4000. Som en del av Dagsavisen-nettverket vil det bli tilført flere lokale stillinger og mer lokal journalistikk, samt innhold fra Dagsavisens nasjonale og internasjonale stoffproduksjon. Vi lover tykkere aviser med lokalt, nasjonalt og internasjonalt innhold, og bedre digital dekning for leserne i Fredrikstad.

Vår nye journalist skal utfylle den eksisterende staben som totalt vil telle 8 årsverk i Østfold.  Stillingen vil rapportere til Demokratens nye redaktør.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og spennende arbeidsdager når Dagsavisen-modellen skal innføres og Demokraten digitaliseres!

Kvinner oppfordres til å søke.


Arbeidssted: Fredrikstad
Søknadsfrist: 11.01.2019