Skiftledere

Skiftledere

Wilhelmsen Chemicals AS er en av verdens ledende produsenter av marine kjemikalier. I Skandinavia har vi en ledende posisjon som produsent og leverandør av kjemisk-tekniske produkter til konsumentmarkedet. Wilhelmsen Chemicals ble etablert i 1965 og tilbyr konkurransedyktige produkter av høy kvalitet utviklet og produsert på Kjøpmannskjær, Nøtterøy. Selskapet tilbyr også leiefylling. Selskapet har 130 ansatte og omsetter for ca. 800 MNOK og er et selskap i Wilh. Wilhelmsen Gruppen

Vi søker 2 skiftledere.

Skiftleder har totalansvar for prosessen fra råvare til ferdigvare og for transport ut til lager. Alt gjøres i tråd med produksjonsplan utarbeidet av planlegger/produksjonssjef. Skiftleder er fleksibel og samarbeidsorientert og drives av kontinuerlig forbedring. Stillingen koordinerer  ansatte på skiftet bestående av operatører, truckførere, mekanikere og blandere. Skiftlagene varierer i størrelse, fra 10 til 35 personer, avhengig av sesong og behov særlig på kveldsskift.

Fabrikken er en volumprodusent og produserer ca. 20 millioner produkter hvert år. Teamet håndterer et stort antall råvarer, resepter og andre innsatsfaktorer. Det stilles store krav til produksjonen når det gjelder nøyaktighet og effektivitet.

Helse, miljø og sikkerhet er svært sentralt i virksomheten. Kvalitetskontroll følges opp gjennom selskapets ERP- og TQM-systemer. Det vil bli lagt vekt på TPM/Lean Manufacturing/SixSigma prinsipper for forbedring av produksjonen.

Stillingene rapporterer til produksjonssjef.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Påse at medarbeidere utfører aktiviteter i tråd med plan og prosedyrer
 • Ansvar for drift, kvalitetskontroll, leveransedyktighet, renhold og ryddighet
 • Rapportere produksjonsdata og maskinstatus ved skiftavslutning
 • Utvikle, involvere og skape motiverte team
 • Arbeide operativt ute på linjen sammen med sitt team i en delvis fristilt rolle
 • Dekke opp for akutt fravær for andre i skiftet  
 • Kontinuerlig utvikle og forbedre arbeidsprosesser for å sikre utvikling
 • Tett samarbeid og problemløsning med øvrige støttefunksjoner
 • Beherske norsk, skriftlig og muntlig

 

Profil/kvalifikasjoner:

Teknisk forståelse og erfaring fra produksjon. Erfaring med at kontinuerlig forbedring og samarbeid skaper engasjement og gir resultater. Gode egenskaper til å lede produksjonsteam, opplæring i arbeidsmetoder, ivareta kollegaer og samarbeide med støttefunksjoner og nærmeste leder. Videre er det viktig at lederen evner rask tilpasning i forhold til uforutsette hendelser, endrede krav og forutsetninger.  

 

Vi tilbyr:

 • En spennende og betydningsfull jobb i en solid produksjonsbedrift  i sterk utvikling
 • Et godt arbeidsmiljø der du vil oppleve tett samarbeid med og støtte fra erfarne og dyktige kolleger
 • Konkurransedyktige betingelser

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Petter Skaug i Raadgiverhuset +47 92 402 402 Alle henvendelser behandles konfidensielt om ønskelig også overfor oppdragsgiver

 


Arbeidssted: Kjøpmannsskjær
Søknadsfrist: 31.01.2019