Redaktør/daglig leder

Redaktør/daglig leder

Nordstrands Blad er en lokalavis for bydelene Nordstrand, Søndre Nordstrand og Østensjø. Avisen kom først ut i 1925 og er i dag en avis i Amediakonsernet. Vi har et opplag på 4130 eksemplarer, omsetter for 11 millioner kroner og vil levere et solid overskudd i 2018.

Vil du ha Nordstrands viktigste jobb?

Lokalavisen skal skape fellesskap og samhørighet. Den skal være en vaktbikkje og påpeke svakheter, men samtidig bidra til glede, lokalt engasjement og stolthet.

Vi ser etter ansvarlig redaktør / daglig leder med redaksjonell erfaring, der oppdatert digital kompetanse er en selvfølge. Du blir et forbilde for en dyktig, liten redaksjon ved å gå foran og være en inkluderende leder.

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et framtidsrettet mediekonsern, hvor du blir en del av en svært kompetent ledergruppe i regionen Amedia Follo og Østfold. Her utveksles erfaringer og du får både personlig og faglig påfyll.

Med gode ideer og kreativ lekenhet ser du mulighetene som ligger der, for en sterk lokalavis i et meget attraktivt nedslagsfelt, både på leser- og annonsørmarkedet.

Denne type lederrolle lykkes best for dem som strutter av energi, initiativ, selvmotivasjon og gjennomslagskraft. For å lykkes i stillingen må du trives med endringsprosesser og være god til å utvikle velfungerende team.

Ta kontakt, så vil du få høre mer om Amedias suksesshistorie med lokale medier over hele landet, og ikke minst vil vi gi deg mer informasjon om hvorfor dette er stillingen du bør være veldig nysgjerrig på.


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest