Kommersiell direktør

Kommersiell direktør

Vårt Land er landets ledende dagsavis innen religion, kultur og samfunn, med et godkjent opplag på 21.162. Avisen eies av Mentor Medier, som også eier blant annet Dagsavisen, Rogalands Avis, magasinet STREK og den svenske avisen Dagen, samt Klar Tale, TV-guiden Programbladet, Mediaconnect og forlagene Libris Media (Sverige) og Vårt Land forlag. Vi holder til i Grubbegata 4-6 i Oslo Sentrum. For mer informasjon, se www.vl.no

Nå er det viktigere enn noen gang å lykkes med de meningsbærende medienes samfunnsoppdrag. Rollen som kommersiell direktør med ansvar for alle våre inntekter blir derfor helt sentral, ikke bare i vårt eget mediehus, men i medie-Norge totalt sett.

Vårt Land søker kommersiell direktør

Vi ønsker deg som greier å få Vårt Land til å vokse både innen digitale abonnement, andre digitale inntektskilder og papirabonnement. Det er et stort vekstpotensial i alle våre kanaler, både innen nåværende og nye grupper.

For å lykkes med de spennende utfordringene i denne rollen, får du spille på lag med dedikerte medarbeidere, en ny publisher med høy digital kompetanse, og en eier som med sitt mangfold av aviser og nettsteder er et av de viktigste mediehusene i Norge. Det er vekst i markedet, resultatene er gode, økonomien sterk, og ambisjonene er høye.  Akkurat nå er det et positivt vindu og en solid base for videreutvikling i denne rollen, som vil bli svært synlig i mediemarkedet.

Med Vårt Lands verdimessige ståsted, posisjon og prosjekt i bunnen skal vi sammen hente ut det kommersielle potensialet, med en klar strategi for den viktigste teknologiske reise mediehuset noensinne har stått overfor.

På tide å gjøre en virkelig meningsfylt kommersiell innsats?

Du må vite mer. Ta kontakt med Pål S. Øverby i Raadgiverhuset Rekruttering, 905 26 841 for mer informasjon, eller registrer din søknad her.

 

 

 

 

 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 18.02.2019