Er du en kreativ digital kremmer?

Digital KAM

Mediehuset Dagsavisen kjennetegnes av produkter og medarbeidere som elsker å være i en utfordrerposisjon. Vi tar rollen som det helt nødvendige korrektivet i markeder med sterke markedsledere. I Stavanger, i Drammen, i Moss, i Fredrikstad - og ikke minst i Oslo hvor Dagsavisen virkelig har fått et løft. Vi lykkes! Vår entusiastiske gjeng av medarbeidere sørger nå for et så positivt miljø med driv og entusiasme at vi har vekst i lesertall både på papir og digitalt, vekst i opplagstall både på papir og digitalt, kraftig vekst i annonseinntektene og den beste bunnlinjen på 25 år. Kanskje ikke så rart heller, nå som vi når ut til 750.000 lesere hver uke.

Vi er virkelig i flytsonen og det gir oss muligheten til å invitere flere om bord som kan styrke laget. Derfor vil vi ønske velkommen til en ny

Digital Key Account Manager

I denne viktige rollen vil du bli vår sentrale digitale annonseselger, hvor du får bygge din egen kundeportefølje innenfor et fortsatt relativt nytt marked for mange av våre annonsører i Oslo-markedet. Med andre ord vil du kunne ta i bruk alle dine selgeregenskaper kombinert med våre digitale løsninger for å lykkes; digitale annonseflater, innholdsmarkedsføring, søkemotoroptimalisering, programmatisk, event osv.

Du motiveres av salgs- og budsjettansvar for egen kundeportefølje, du har kreativiteten til å løse kundens markedsføringsbehov med nye konsepter, fagkompetansen til å være en troverdig rådgiver og viktigst av alt; du tenner på muligheten som ligger i å bevise hva du kan få til i en utfordrerposisjon.

Om dette treffer deg, må vi snakke sammen! Ta kontakt, så tar vi en prat om mulighetene og utfordringene, og finner ut om ikke dette er anledningen både du og vi har ventet på.

 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 25.03.2019