Moderne kommunikasjon i det offensive mediehuset

Digital markedsfører/innholdsprodusent

Mediehuset Dagsavisen kjennetegnes av produkter og medarbeidere som elsker å være i en utfordrerposisjon. Vi tar rollen som det helt nødvendige korrektivet i markeder med sterke markedsledere. I Stavanger, i Drammen, i Moss, i Fredrikstad - og ikke minst i Oslo hvor Dagsavisen virkelig har fått et løft. Vi lykkes! Vår entusiastiske gjeng av medarbeidere sørger nå for et så positivt miljø med driv og entusiasme at vi har vekst i lesertall både på papir og digitalt, vekst i opplagstall både på papir og digitalt, kraftig vekst i annonseinntektene og den beste bunnlinjen på 25 år. Kanskje ikke så rart heller, nå som vi når ut til 750.000 lesere hver uke.

Vi er virkelig i flytsonen og det gir oss muligheten til å invitere flere om bord som kan styrke laget. Derfor vil vi ønske velkommen til en ny

Digital markedsfører / innholdsprodusent

I denne viktige rollen vil du bli en av våre fremste rådgivere overfor kundene; innenfor digital annonsering, innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering, e-handel, event osv. Med andre ord vil du kunne videreutvikle all din kompetanse til å bli en av de beste innenfor moderne kommunikasjon på alle typer flater. Vi ser for eksempel på alle typer event som et stort og foreløpig  lite utforsket område for våre kunder, her kan du være med å hente ut et stort potensial.

Du motiveres av salgs- og budsjettansvar for egen kundeportefølje, du forstår søkemotoroptimalisering, du kan formulere gode budskap til innholdsmarkedsføring, du kan være en event-inspirator og viktigst av alt; du tenner på muligheten som ligger i å bevise hva du kan få til i en utfordrerposisjon.

Om dette treffer deg, må vi snakke sammen! Ta kontakt, så tar vi en prat om mulighetene og utfordringene, og finner ut om ikke dette er anledningen både du og vi har ventet på.


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 25.03.2019