Det er forskjell på strømpris og energikostnader

Key Account Manager

Noova tar i bruk siste teknologi for å gi kundene mer logisk energiforbruk, effektiv drift og ta miljøansvar. Selskapet har lang erfaring og høy kompetanse innen aktiv energiledelse for alle typer næringsbygg. Både små og store bygg kan ha mye å tjene på en mer effektiv energistyring og fokus på bedriftens totale energikostnader. Noova har 25 ansatte med bred erfaring fra markedet for kraftomsetning og aktiv energiledelse. Selskapet har ca 2000 bedriftskunder og solgte 607 GWh og hadde en omsetningen på 551 mil kr i 2018. Les mer på noova.no

Om du søker spenning som gir energi - da trenger vi din kraft!

 

Noova ble stiftet på ideen om at bedrifter med god oversikt over energiforbruket kan spare penger.  Vi følger opp kundens strøm- og nettleieavtaler på en måte som er bedre, enklere og billigere enn de klarer selv.

I Noova skiller vi mellom tre typer strøm; nødvendig energiforbruk, det som kan utsettes og ren sløsing. Vi tar i bruk siste teknologi for å gi kundene mer logisk energiforbruk, effektiv drift og ta miljøansvar. Vi har i dag en unik posisjon i markedet, er i sterk vekst og er derfor på jakt etter en energisk og målorientert

Key account manager (KAM).

Vi søker deg med erfaring fra løsnings- og tjenestesalg i storkunderelasjoner - og som kan vise til gode resultater. Fordi du skal være med å skape et riktig budskap rundt Noovas produkter, er det viktig at du har en overordnet god teknisk forståelse og interesse.  Du vil jobbe med å identifisere bedrifters energiforbruk, avdekke ulogisk forbruk, og  presentere de beste løsninger for bedriftskunder.  Vi tror derfor også at det bor en god analytiker i deg - og at du har solid forretningsteft og  økonomisk forståelse. Det er viktig at du evner å kommunisere med et bredt spekter av kunder; fra administrerende direktør til vaktmesteren.  Du elsker newbiz og er ikke redd for å ta cold calls. Vi tror du er en typisk hunter!  Du vil jobbe med nysalg og identifisere nye markedsmuligheter og kundesegmenter.    

Vi kan tilby deg stor grad av selvstendighet og svært gode muligheter for egen utvikling. Vi ønsker deg velkommen til aktivt å videreutvikle vårt konsept - både internt og mot markedet.  Vi gir god innføring og opplæring når du kommer.

Vi er et solid selskap med motiverte eiere og den rette kompetanse og erfaring til å løfte selskapet og levere på selskapets strategi.  Det hersker stor bevissthet rundt felles verdier som skal motivere til innsats og gode prestasjoner, samt til å ta aktive valg som er vesentlig for å nå bedriftens mål. 

Vi tilbyr gode betingelser, bonusordning, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt bilordning.

 

Vi griper fatt i muligheter som byr seg når det tjener kundene - grip fatt i denne muligheten du også!  Vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

 

 


Arbeidssted: Oslo, Aker Brygge
Søknadsfrist: Snarest