Alle kan fornye sin kompetanse gjennom hele yrkeslivet. Ingen behøver å gå ut på dato. Selv vil jeg bidra til å lose rett kandidat til rett plass – så både arbeidsgiver og arbeidstaker blir fornøyde.

Ane-2.jpg

Ane Køber Guldvik

Ane har over 20 års erfaring med å lede og rekruttere mennesker. Hun har jobbet med salg, markedsføring og kommunikasjon i større globale merkevarebedrifter i bransjer som forsikring, elektro, automasjon og digitalisering, bemanning/rekruttering, NGO, revisjon/rådgivning og interesseorganisasjon.

Den varierte bransjeerfaringen gjør at hun raskt skaper seg oversikt over hva kunden er ute etter og finner gode løsninger basert på behovet. Hun er engasjert, har mye energi og kommer alltid i mål.

Ane har blant annet vært Nordic Director of shared services og markeds- og kommunikasjonsdirektør i EY (Ernst & Young), assisterende generalsekretær og markedssjef i UNICEF og markedssjef i Adecco. Hun har også vært reklamesjef og senere seniorrådgiver for strategisk planlegging og markedsanalyse i Siemens og jobbet med markedskommunikasjon i Gjensidige. I tillegg har hun solgt og markedsført en SaaS-løsning for deling av innhold på sosiale medier via de ansattes nettverk (såkalt Employee Advocacy).

Ane har 5 års utdanning innen økonomi og markedsføring, blant annet en Bachelor i internasjonal markedsføring fra Tyskland. Hun har opparbeidet seg et solid nettverk i inn- og utland og oppfattes som en god menneskekjenner.

Executive search

Ønsker du å identifisere de beste kandidatene til nøkkelstillinger på ulikt nivå er et aktivt, direkte og diskret søk i markedet den mest effektive rekrutteringsmetoden.

Annonsert rekruttering

Når du ønsker bred oppmerksomhet for å nå ut til flest mulig potensielle kandidater er det mest effektivt å annonsere i ulike mediekanaler, som hyppig besøkes av de aktuelle målgruppene.

Kompetanseutvikling

Skal man utvikle en bedrift, må man utvikle menneskene i den.
Vi skaper resultater gjennom mennesker.

Coaching

Coaching er en prosess mellom likeverdige parter som har til formål å få den ene parten til å prestere maksimalt og nå sitt potensial.