«Jeg legger stor vekt på å være

en god rådgiver for samtlige kandidater

underveis i rekrutteringsprosessen - også for de som får avslag.»

Ann-Mari-2-2.jpg

Ann Mari Nygjerde

 

Ann Mari Nygjerde har over 15 års erfaring fra NRK. Der hadde hun ulike funksjoner i et stort og innovativt miljø. I NRK var hun med på å rekruttere og utvikle talenter som i dag har sentrale nøkkelroller i organisasjonen. I den senere tid har hun jobbet med rekruttering og utvelgelse både i privat og offentlig sektor. Hun har bistått med å rekruttere til et bredt spekter av ulike selskaper innenfor flere bransjer. Det inkluderer salg og markedsføring, media og kommunikasjon, kulturelle institusjoner og interesseorganisasjoner, samt industri, ingeniør/bygg og samferdsel.

Ann Mari er utdannet journalist og har solid formell lederutdanning. Hun spesialiserte seg innen organisasjonspsykologi, kommunikasjon og konsulting. Dette gir henne innsikt og grunnlag til å gi gode råd og vurderinger.

Ann Mari beskrives som analytisk sterk, blid og imøtekommende. Hun evner på kort tid å skape gode relasjoner til ulike mennesker. «Å skape den beste relasjon med både oppdragsgiver og kandidater er avgjørende for en vellykket prosess. Kombinerer jeg dette med god dokumentasjon og etterrettelighet er mye gjort»

Videre er Ann Mari opptatt av at rekrutteringsprosessen skal loses på en slik måte at den oppleves som interessant og inspirerende for alle involverte. «Jeg legger stor vekt på å være en god rådgiver for samtlige kandidater underveis i rekrutteringsprosessen – også for de som får avslag.»

Nygjerde er sertifisert for en rekke DNV-godkjente testverktøy.  Blant annet personlighetstesten MAP som baserer seg på femfaktormodellen. I tillegg er hun sertifisert til å utføre og analysere evnetesten Matrigma.

Utenom jobb er Ann Mari i sitt ess når hun får pudder under skia eller klamrer seg fast til i en fjellside.