audun-farge-nettside.jpeg

Audun Lyche Nordli

Audun har de siste 12 årene arbeidet som konsulent, primært som karriererådgiver og veileder for mennesker i endring. Han har arbeidet med outplacement, karriererådgivning og jobbmatching, og har i disse årene bistått et stort antall klienter ved karrierebytte.

Audun har tidligere bakgrunn fra salg og prosjektledelse innen IT. Han har bistått i flere grûnderprosjekter og hatt styreverv i flere organisasjoner.

Audun har en variert bakgrunn fra salgs- og prosjektledelse, primært innen entreprenør- og regnskapsbransjen. Han har jobbet mye med rekruttering, karriererådgiving, outplacement og jobbmatching.

Han er opptatt av relasjoner og resultater, og har opparbeidet en god menneskekunnskap og erfaring i samspillet mellom klienter og kandidater.

Audun er løsnings- og resultatorientert, strategisk, kommersiell og en allrounder med evne til å tenke muligheter.  Han er også en som evner å se det «store bildet» samtidig som han er opptatt av detaljer.

Executive search

Ønsker du å identifisere de beste kandidatene til nøkkelstillinger på ulikt nivå er et aktivt, direkte og diskret søk i markedet den mest effektive rekrutteringsmetoden.

Kompetanseutvikling

Skal man utvikle en bedrift, må man utvikle menneskene i den.
Vi skaper resultater gjennom mennesker.

Coaching

Coaching er en prosess mellom likeverdige parter som har til formål å få den ene parten til å prestere maksimalt og nå sitt potensial.

Person og Evnetester – Arbeidspsykologiske tester

Alle RHs rådgivere er sertifiserte for personlighetstestene som utvikles og leveres PTS (People Test Systems) i København. Raadgiverhuset Rekruttering er People Test Systems samarbeidspartner i Norge.