Knut setter seg raskt inn i problemstillinger, og hans lange driftserfaring gjør at han har et kommersielt syn på oppgavene. Han er unik i det å matche kandidat/oppdragsgiver og han tar ingen snarveier

Knut-farge3.jpeg

Knut Stormdal – Managing Partner

Knut kan skilte med over 25 års erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Han har ledet egen handelsbedrift, samt hatt lederroller i franske Lyreco SA gjennom flere år. Han har også vært direktør og senior finansiell rådgiver i Storebrand Kapitalforvaltning AS hvor han jobbet mot institusjonelle kunder.

I 8 år var han seniorkonsulent for NHHs AFF/Solstrandprogrammene. Knut har i hele sin karriere hatt flere styreverv i ulike selskap og organisasjoner.

Gjennom en lang og spennende karriere har Knut opparbeidet seg et omfattende nettverk i norsk næringsliv som han i dag benytter aktivt i jakten på de beste kandidatene for Raadgiverhusets kunder. Knuts spesialfelt er search og rekruttering av topp- og mellomledere, samt fagspesialister til de fleste sektorer innen norsk næringsliv og industri.

Knut er utdannet siviløkonom fra Skottland.

Executive search

Ønsker du å identifisere de beste kandidatene til nøkkelstillinger på ulikt nivå er et aktivt, direkte og diskret søk i markedet den mest effektive rekrutteringsmetoden.

Coaching

Coaching er en prosess mellom likeverdige parter som har til formål å få den ene parten til å prestere maksimalt og nå sitt potensial.