Samtliga kandidater jag mött i samband med rekryteringen är mycket intressanta och kompetenta personer. Tusen tack Trygve för en bra och tydlig rekryterings process, det har varit extremt trevligt att få lära känna dig

Trygve-farge-nettsiden.jpeg

Trygve J. Moe

Trygve er gründeren av Raadgiverhuset Rekruttering AS. Han kan skilte med 18 års erfaring fra rekruttering av ledere og spesialister, og har ledet mer enn 500 ansettelsesprosesser. Opp gjennom årene har Trygve blant annet rekruttert mange av de skarpeste hodene innen retail, bygg og anlegg, eiendom og industri.

Han har tidligere vært Partner i Raadhuset Rekruttering & Utvelgelse AS, og hatt ledende stillinger i konsern som Expert, Clear Channel Norway AS og Coop Norge AS. I dag nyter våre kunder godt av hans imponerende nettverk i norsk og internasjonalt næringsliv. Trygve er utdannet ved BI og Norges innkjøperskole, NIMA. Han har bred erfaring fra politikk og organisasjonsarbeid, og har hatt styreverv i flere ulike selskaper.

Mange aktive år innen fotball og andre sportsgrener har satt sitt preg på Trygves arbeidsmetodikk i rekrutteringsprosessen. Han er lidenskapelig opptatt av vinnerkultur og teamsammensetningen – og gir seg ikke før han har funnet den riktige lagspilleren for deg.

Executive search

Ønsker du å identifisere de beste kandidatene til nøkkelstillinger på ulikt nivå er et aktivt, direkte og diskret søk i markedet den mest effektive rekrutteringsmetoden.

Annonsert rekruttering

Når du ønsker bred oppmerksomhet for å nå ut til flest mulig potensielle kandidater er det mest effektivt å annonsere i ulike mediekanaler, som hyppig besøkes av de aktuelle målgruppene.