Viggo er meget profesjonell og inspirerende person å jobbe med. Han forstår nøyaktig hva han skal se etter hos aktuelle kandidater og er en imponerende menneskekjenner. Viggo skaper en avslappet atmosfære som får både kandidater, ansatte og ledere til å åpne seg

Viggo-farge-nettsiden.jpeg

Viggo Friling

Viggo kan skilte med 20 års rekrutteringserfaring. I løpet av disse årene han har hatt ansvar for mange tunge lederrekrutteringer og funnet fagspesialister til større børsnoterte selskaper, både i Norge og utlandet.

Viggo har også lang erfaring fra Executive Search og lederutvelgelse i privat næringsliv og offentlig sektor.

I løpet av sine åtte år som senior HR rådgiver i Det Norske Veritas (DNVGL) ansatte han over 900 kandidater fra spesialistnivå til toppledelse. Viggo var blant annet involvert i fusjonen mellom Det Norske Veritas (DNV) og tyske Germanischer Lloyd (GL), der han var med på å få på plass den Maritime ledergruppen i DNVGL internasjonalt.

Viggo har vært både Partner, eier, og rådgiver i rekrutterings- og search selskaper som Skarp, Ajilon, Computer People og IDG (International Data Group). Som Associate Consultant i Right Management jobbet han med kandidater i omstillingsprosesser.

Hans spesialkompetanse er ledelse, rekruttering/executive search, HR-rådgivning og organisasjonsutvikling.

Viggo er sertifisert i en rekke arbeidspsykologiske testverktøy, blant annet SHL OPQ og Cut-e. Han har arbeidet mye med evne- og personlighetstester, deriblant var han i 5 år fagansvarlig for DNVGL’s assement senter – Global Trainee Programmet for HR og Finans.

Executive search

Ønsker du å identifisere de beste kandidatene til nøkkelstillinger på ulikt nivå er et aktivt, direkte og diskret søk i markedet den mest effektive rekrutteringsmetoden.