Logo
Selskapet som skal fylle norsk næringsliv med kandidater som vil skape en bedre verden
Mange av våre gode kunder forbinder oss antagelig først og fremst med ekspertise på rekruttering. Det er vi glade for, men heldigvis har vi et mye bredere spekter å by på for å sikre kvaliteten i alle aspekter ved vurderingen av både nåværende kollegaer og fremtidens medarbeidere i din organisasjon. Vi gir deg gjerne en grundig gjennomgang av alle mulighetene i et uforpliktende møte.

Da kan vi snakke konkret om:

• Våre unike testverktøy, utviklet for vår nye tid ved Universitetet i København. Testapparatet brukes naturlig nok i rekrutteringsprosesser, men med stor suksess også i vurdering av ledergrupper, avdelinger eller for hele organisasjonen.

• Team- og lederutvikling. Alle våre rådgivere har lang erfaring med å stå i utfordrende lederroller før vi skiftet karriere til rekrutteringsrådgivning. Vi øser gjerne av våre erfaringer kombinert med nyeste teorier innen ledelse. Ta gjerne en titt på våre 10 punkter for god lederutvikling

• Karriererådgivning / outplacement. Tro det eller ei, men de aller fleste av oss kommer til et punkt i karrieren hvor en restart er nødvendig. Det kan være ulike grunner til dette, men en stødig og hjelpende hånd på veien til en ny karriere kan gjøre den store forskjellen.

• Kvalitetssikring/evaluering av kandidater du selv har på hånden. En objektiv tredjepart kan ofte være det som skal til når interne kandidater skal vurderes til nye utfordringer, gjerne også opp mot eksterne krefter. Vi tar den kvalitetssikringen du trenger og sørger for at alle potensielle kandidater aksepterer og forstår valget som gjøres

• Styrerekruttering er et viktig satsingsområde og Raadgiverhuset har opprettet vår egen database for relevante kandidater til styreverv. Mange ønsker seg styreverv, vi avslører potensielle kandidaters motivasjon og hva de kan bidra med inn i et aktuelt styreverv. Etterspørselen etter kvinnelige styremedlemmer vil øke kraftig framover. I dag har 7 av 10 aksjeselskaper kun menn i styret.

Ta kontakt og la oss sammen fylle norsk næringsliv med kandidater som vil skape en bedre verden!

Les mer under Tjenester


Flere artikler
Se alle
RH
Besøksadresse
Munkedamsveien 59b, 0270 Oslo
Følg oss
Raadgiverhuset Rekruttering AS - Alle rettigheter 2024