Logo
Vi skal fylle norsk næringsliv med kandidater som vil skape en bedre verden!
Women talking

Vi har stor respekt for oppgavene vi løser. Alle som jobber hos oss har lang erfaring med å se muligheter, gi tydelige anbefalinger og sikre en god match.

Vi som selskap gjør det vi kan for å ta maks samfunnsansvar, og vårt miljø-fotavtrykk er heldigvis meget beskjedent. Men – vi kan utgjøre en stor forskjell ved å rekruttere kandidater som i tillegg til å treffe på kravspesifikasjon også har de beste forutsetningene for å underbygge våre kunders arbeide for samfunnsansvar. Det være seg miljøarbeid, bærekraft, mangfold, etikk, likestilling og verdivalg.

Finn din rådgiver
Nordisk samarbeid

I samarbeid med våre selskapspartnere i København og Stockholm, dekker Raadgiverhuset de mest krevende rekrutteringsoppdrag over hele Norden.

Selskapene vi samarbeider med er etablerte rekrutteringsselskaper med betydelig erfaring fra store og små selskaper i Danmark og Sverige, samt gjennom internasjonale kunder. De dekker de fleste bransjer og tilbyr også en rekke andre HR-relaterte tjenester. Gjennom vårt nordiske samarbeid, besitter vi store kandidatbaser til alle typer kategorier og bransjer.

Se mer om vår partner i Danmark, Unik Human Resources A/S, på nettsiden: www.unikhr.dk og vår partner i Sverige, HRM Affärsutveckling AB, på nettsiden: www.hrmab.se.

Ta gjerne kontakt med oss for et møte, hvor vi kan diskutere og presentere felles nordiske rekrutteringsmuligheter for deres selskap.

Snakk med oss
Vi hjelper deg gjerne med å finne rett medarbeider eller en ny jobb
RH
Besøksadresse
Munkedamsveien 59b, 0270 Oslo
Følg oss
Raadgiverhuset Rekruttering AS - Alle rettigheter 2024