Logo
Ny nettside
Gratulerer – du sitter med en flunkende ny hjemmeside for Raadgiverhuset Rekruttering AS.

Vi har jobbet mye med funksjonalitet og profil, og håper du enkelt finner frem til vårt tjenestespekter og våre konsulenter.

Vårt arbeide med å understøtte våre kunders ønske om å tiltrekke seg markedets råeste nye medarbeidere innen bærekraft og samfunnsansvar bærer frukter, derfor oppdaterer vi våre rutiner kontinuerlig for å tilpasse endringer i markedet.

Vi ser på oss selv som et kvalitetsfilter, som i stor grad tar beslutninger om hvilke kandidater våre oppdragsgivere til slutt blir presentert for. Detaljerte stillingsspekk og oppdragsforståelse, er derfor en vesentlig forutsetning for et vellykket resultat – også over tid.

Så langt i 2023 erfarer vi store endringer i behovet for våre tjenester. Enkelte industrier og markedssegmenter har dratt i «håndbrekket» for å erstatte eller øke bemanningen. Andre segmenter gir derimot full «gass». Etterspørselen etter kandidater innen blant annet IT, arkitektur, AI og helse ser ut til å være umettelig. Det ser heller ikke ut som om stillinger innen salg noen gang går av moten. Vårt fokus er å justere vår drift etter ditt behov, slik at vi hele tiden er i forkant av utviklingen i arbeidsmarkedet.

Vi i Raadgiverhuset håper din business går bra, og at du kontakter oss så snart du har et behov for våre tjenester.

Beste hilsener Raadgiverhuset


Flere artikler
Se alle
RH
Besøksadresse
Munkedamsveien 59b, 0270 Oslo
Følg oss
Raadgiverhuset Rekruttering AS - Alle rettigheter 2024