Ingen snarveier

Raadgiverhuset

Vi er et selskap med solid kunnskap og kompetanse innen rekruttering med bred ledererfaring fra flere bransjer.

I Raadgiverhuset benytter vi flere metoder for finne og velge de riktige kandidatene. Vi har et bredt nettverk vi benytter oss av i prosessen og sertifiserte testverktøy som hjelper oss å finne personen som virkelig kan tilføre din bedrift verdi.

Raadgiverhuset består av ledere med bred erfaring i rekruttering og ledelsesoppgaver. Vår bakgrunn fra både norsk og internasjonalt næringsliv gjør at vi kan løse de mest krevende oppdragene.

Rådgivere

Audun Lyche Nordli

93 85 97 88

Audun har de siste 12 årene arbeidet som konsulent, primært som karriererådgiver og veileder for mennesker i endring. Han har arbeidet med outplacement, karriererådgivning og jobbmatching, og har i disse årene bistått et stort antall klienter ved karrierebytte.

Audun-sorthvit-scaled.jpeg

Han er løsnings- og resultatorientert og han løser utfordringene han får. Så er det jo også fint at han er en veldig hyggelig kar å jobbe med!

Ellen Gundersen

+47 415 05 244

Ellen er utdannet innen grafisk design, salg og markedsføring. Hun kan skilte med lang arbeidserfaring innen salg, butikketablering og kjededrift. I 2000 byttet Ellen beite til rekruttering, og har siden den gang opparbeidet seg bred kompetanse på executive search. Ellen finner lederkandidater på strategisk og taktisk nivå innenfor fagområdene bygg, økonomi, salg og marked.

Ellen-sorthvit-1.jpeg

Jeg liker orden og struktur, systemer og logistikk. Men jeg er også en pragmatiker, og kan håndtere uforutsette oppgaver og utfordringer. Humor er viktig for meg, og jeg får lett gode relasjoner til mennesker rundt meg

Jens-Petter Arntzen

+47 908 27 335

Jens-Petter har lang erfaring med rekruttering av nøkkelpersoner til flere bransjer. Spesialområdet er ledere og fagpersoner for stillinger med stor vekt på digitalisering. Han drar nytte av et stort nettverk fra media og IT-bransjen i dette arbeidet.

JP-sorthvit-1.jpeg

Karianne Eriksen Hvammen

+47 992 21 086

Karianne har 18 års erfaring fra rekrutteringsbransjen. Hos Raadgiverhuset jobber hun med analyse og kartlegging av relevante bransjer og miljøer i rekrutteringsprosessene. Hun har en imponerende kompetanse innen executive search, og gjennomfører grundige analyser, kartlegger aktuelle kandidater og utarbeider våre kravspesifikasjoner.

Karianne-sorthvit-2.jpeg

Karianne har en imponerende kompetanse innen executive search og kartlegging av aktuelle kandidater

Kerstin Schmidt

90210235

Kerstin kan skilte med over 20 års erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Hun har jobbet med teknisk salg, markedsføring, som eksportmanager og prosjektleder i den tyske automobilindustrien.  I de senere årene jobbet hun mye med forretningsutvikling og vet hvordan man bygger opp et marked fra bunnen.
Som daglig leder for en internasjonal salgsenhet har hun fått lidenskap for rekruttering, og om hvordan en bygger effektive team der styrkene av den enkelte utfyller hverandre optimalt.

Kerstin-sort-hvit-scaled.jpeg

Knut Stormdal – Managing Partner

Managing Partner +47 909 16 111

Knut kan skilte med over 25 års erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Han har ledet egen handelsbedrift, samt hatt lederroller i franske Lyreco SA gjennom flere år. Han har også vært direktør og senior finansiell rådgiver i Storebrand Kapitalforvaltning AS hvor han jobbet mot institusjonelle kunder.

Knut-sorthvit-scaled.jpeg

Knut setter seg raskt inn i problemstillinger, og hans lange driftserfaring gjør at han har et kommersielt syn på oppgavene. Han er unik i det å matche kandidat/oppdragsgiver og han tar ingen snarveier

Kristina Woldmo

41 37 70 82

Kristina er nyutdannet med en dobbel bachelorgrad innen HR, personalledelse og organisasjonspsykologi.
Hun har 8 års erfaring innen salg og kundeservice, og hun har utviklet seg til å bli en meget god relasjonsbygger som brenner for rekrutteringsfaget.
Hun jobber i Research avdelingen her i RH, og hennes hovedoppgaver er analyse og  search av kandidater. Hun bistår i mange rekrutteringer på tvers av bransjer og stillingsnivåer. Hun står for kvalitet og grundighet, noe som bygger godt opp under selskapets ordtak – Ingen Snarveier !

Kristina-sorthvit-2.jpeg

Magnus Kalleberg

+47 916 28 770

Magnus har over 20 års leder- og salgserfaring fra store selskap og konsern i medie- og kommunikasjonsbransjen. Han har blant annet jobbet som marketing- og researchsjef i TV3, salgs- og markedsdirektør i Aftenposten, byråleder i Spilberg Reklamebyrå, og kommer senest fra stillingen som annonsedirektør i Tun Media.

Magnus-sorthvit-1.jpeg

Magnus er grundig og etterrettelig i sitt arbeid, opptatt av å få det beste ut av kandidatene og finner alltid hullene det ikke er så lett å se

Merete Mandt Larsen

+47 918 34 938

Merete har jobbet innen området medier og kommunikasjon i over 30 år – og har jobbet med fagområder og selskaper innen reklame, mediebyråvirksomhet, mediekanaler med mer. Hun har også hatt lederoppgaver i flere selskaper og organisasjoner.

Merete-sorthvit-1.jpeg

Jeg er nysgjerrig på mennesker – samt det å finne riktige utfordringer for dem. Mennesker og selskaper har i så måte likelydende behov

Netti Fuglesang

+47 924 55 910

Netti har de siste årene arbeidet som konsulent, hovedsakelig innenfor karriereveiledning, coaching og endringsledelse. Hun har bistått et stort antall klienter i endringsprosesser, jobbmatch og karrierebytte. Parallelt har hun jobbet med ledelse og styreverv.

Netti-sorthvit.jpeg

Netti møter mennesker med en åpenhet og vennlighet, som inviterer til dialog. Dette og en grunnleggende god forretningsforståelse gir henne et svært godt utgangspunkt for å matche rett kandidat til rett organisasjon.

Pål S. Øverby

+47 905 26 841

Pål har de siste årene gjennomført over 300 rekrutteringsoppdrag til nøkkelstillinger i privat og offentlig virksomhet. Spesialområde er mellomledere, toppledere og fagspesialister med sterk digital kompetanse. Pål har selv hatt digitalt fokus helt siden etableringen av FINN.no i hans tid som annonsedirektør i Aftenposten.

Pal-sort-hvit.jpeg

Pål har, ut fra sin erfaring, inngående forståelse for de utfordringene som møter ledere og andre nøkkelpersoner i dagens marked. Påls arbeid kjennetegnes av betydningen av kvalitet tvers igjennom hele rekrutteringsprosessen – ingen snarveier

Petter Skaug

+47 92 402 402

Petter har i snart 20 år innehatt markeds- og rådgiverposisjoner i bedrifter knyttet til produkt og tjenestesalg. Han har etablert og drevet eget selskap, har bred erfaring fra handels- og produksjonsbedrifter med salg, innkjøp, drift og produksjon. Petter har de siste årene jobbet med rekruttering til lederstillinger, nøkkelroller og spesialister til ulike sektorer innen organisasjoner og næringsliv.

Petter-sort-hvit-1.jpeg

Petter har interesse for næringsliv og er opptatt av organisasjonskultur. Han har et helhetlig overblikk i prosjekter og ser viktigheten av det å tilføre riktig kompetanse med forventningssamsvar. Petter er engasjert og jobber langsiktig.

Trygve J. Moe

+47 911 49 100

Trygve er gründeren av Raadgiverhuset Rekruttering AS. Han kan skilte med 18 års erfaring fra rekruttering av ledere og spesialister, og har ledet mer enn 500 ansettelsesprosesser. Opp gjennom årene har Trygve blant annet rekruttert mange av de skarpeste hodene innen retail, bygg og anlegg, eiendom og industri.

Trygve-sorthvit-1-scaled.jpeg

Samtliga kandidater jag mött i samband med rekryteringen är mycket intressanta och kompetenta personer. Tusen tack Trygve för en bra och tydlig rekryterings process, det har varit extremt trevligt att få lära känna dig

Viggo Friling

+47 982 08 100

Viggo kan skilte med 20 års rekrutteringserfaring. I løpet av disse årene han har hatt ansvar for mange tunge lederrekrutteringer og funnet fagspesialister til større børsnoterte selskaper, både i Norge og utlandet.

Viggo-sorthvit-1.jpeg

Viggo er meget profesjonell og inspirerende person å jobbe med. Han forstår nøyaktig hva han skal se etter hos aktuelle kandidater og er en imponerende menneskekjenner. Viggo skaper en avslappet atmosfære som får både kandidater, ansatte og ledere til å åpne seg

Nordisk samarbeid

I samarbeid med våre selskapspartnere i København og Stockholm dekker Raadgiverhuset nå de mest krevende rekrutteringsoppdrag over hele Norden.

Selskapene vi samarbeider med er begge godt etablerte rekrutteringsselskaper, med betydelig erfaring fra både store og små selskaper i Danmark, Sverige, samt internasjonale kunder. De dekker de fleste bransjer, og tilbyr også en rekke andre HR-relaterte tjenester. Gjennom vårt Nordiske samarbeid, besitter vi store kandidatbaser til alle typer kategorier og bransjer.

Se mer om vår partner i Danmark, Unik Human Resources A/S, på nettsiden: www.unikhr.dk og vår partner i Sverige, HRM Affärsutveckling AB, på nettsiden: www.hrmab.se.

Ta gjerne kontakt med oss for et møte, hvor vi kan diskutere og presentere felles nordiske rekrutteringsmuligheter for deres selskap.