Rådgivere

Ellen Gundersen

+47 415 05 244

Ellen er utdannet innen grafisk design, salg og markedsføring. Hun kan skilte med lang arbeidserfaring innen salg, butikketablering og kjededrift. I 2000 byttet Ellen beite til rekruttering, og har siden den gang opparbeidet seg bred kompetanse på executive search. Ellen finner lederkandidater på strategisk og taktisk nivå innenfor fagområdene bygg, økonomi, salg og marked.

 • Hjemmekjær
 • Liker åpne landskap
DSC6225-Edit.jpg

Jeg liker orden og struktur, systemer og logistikk. Men jeg er også en pragmatiker, og kan håndtere uforutsette oppgaver og utfordringer. Humor er viktig for meg, og jeg får lett gode relasjoner til mennesker rundt meg

Jens-Petter Arntzen

+47 908 27 335

Jens-Petter har lang erfaring med rekruttering av nøkkelpersoner til flere bransjer. Spesialområdet er ledere og fagpersoner for stillinger med stor vekt på digitalisering. Han drar nytte av et stort nettverk fra media og IT-bransjen i dette arbeidet.

 • Båt og sjøliv
 • Sosial omgang - så ofte jeg kan
 • Digitale trender
JP-formell-scaled.jpeg

Karianne Eriksen Hvammen

+47 992 21 086

Karianne har 18 års erfaring fra rekrutteringsbransjen. Hos Raadgiverhuset jobber hun med analyse og kartlegging av relevante bransjer og miljøer i rekrutteringsprosessene. Hun har en imponerende kompetanse innen executive search, og gjennomfører grundige analyser, kartlegger aktuelle kandidater og utarbeider våre kravspesifikasjoner.

 • Langrenn og alpint
Bilde-Karianne-2020.jpeg

Karianne har en imponerende kompetanse innen executive search og kartlegging av aktuelle kandidater

Knut Stormdal – Managing Partner

Managing Partner +47 909 16 111

Knut kan skilte med over 25 års erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Han har ledet egen handelsbedrift, samt hatt lederroller i franske Lyreco SA gjennom flere år. Han har også vært direktør og senior finansiell rådgiver i Storebrand Kapitalforvaltning AS hvor han jobbet mot institusjonelle kunder.

 • Brenner for europeisk matproduksjon og landbruk
DSC4450-Edit-3.jpg

Knut setter seg raskt inn i problemstillinger, og hans lange driftserfaring gjør at han har et kommersielt syn på oppgavene. Han er unik i det å matche kandidat/oppdragsgiver og han tar ingen snarveier

Kristina Woldmo

41 37 70 82

Kristina er nyutdannet med en dobbel bachelorgrad innen HR, personalledelse og organisasjonspsykologi.
Hun har 8 års erfaring innen salg og kundeservice, og hun har utviklet seg til å bli en meget god relasjonsbygger som brenner for rekrutteringsfaget.
Hun jobber i Research avdelingen her i RH, og hennes hovedoppgaver er analyse og  search av kandidater. Hun bistår i mange rekrutteringer på tvers av bransjer og stillingsnivåer. Hun står for kvalitet og grundighet, noe som bygger godt opp under selskapets ordtak – Ingen Snarveier !

 • Trening
 • Langrenn
Kristina-Woldmo2.jpg

Magnus Kalleberg

+47 916 28 770

Magnus har over 20 års leder- og salgserfaring fra store selskap og konsern i medie- og kommunikasjonsbransjen. Han har blant annet jobbet som marketing- og researchsjef i TV3, salgs- og markedsdirektør i Aftenposten, byråleder i Spilberg Reklamebyrå, og kommer senest fra stillingen som annonsedirektør i Tun Media.

 • Litteratur
 • Sjø og snø
DSC6734-Edit.jpg

Magnus er grundig og etterrettelig i sitt arbeid, opptatt av å få det beste ut av kandidatene og finner alltid hullene det ikke er så lett å se

Marius Samuelsen

+47 479 35 838

Marius har mer enn 15 års erfaring som leder for norske og internasjonale selskaper. l løpet av disse årene har han vært med å bygge opp flere enheter og selskaper. Rekruttering har vært en sentral del av hans rolle i disse årene. Marius har god erfaring med virksomhets- og resultatansvar, han er dyktig til å sette sammen gode team å bygge relasjoner mellom mennesker.

 • Alpint
 • Fjellet
 • Sjø og båt
Marius-formell-scaled.jpeg

Mine kolleger vil beskrive meg som nøyaktig, løsningsorientert, interessert, empatisk og pålitelig. Dyktig på kommunikasjon og relasjonsbygging. Liker å jobbe skjæringspunktet mennesker og teknologi.

Merete Mandt Larsen

+47 918 34 938

Merete har jobbet innen området medier og kommunikasjon i over 30 år – og har jobbet med fagområder og selskaper innen reklame, mediebyråvirksomhet, mediekanaler med mer. Hun har også hatt lederoppgaver i flere selskaper og organisasjoner.

 • Matlaging
 • Jogging
 • Hundestell
Merete-Mandt-Larsen.jpeg

Jeg er nysgjerrig på mennesker – samt det å finne riktige utfordringer for dem. Mennesker og selskaper har i så måte likelydende behov

Pål S. Øverby

+47 905 26 841

Pål har de siste årene gjennomført over 300 rekrutteringsoppdrag til nøkkelstillinger i privat og offentlig virksomhet. Spesialområde er mellomledere, toppledere og fagspesialister med sterk digital kompetanse. Pål har selv hatt digitalt fokus helt siden etableringen av FINN.no i hans tid som annonsedirektør i Aftenposten.

 • Italia
 • Skjønnlitteratur og histore
DSC6706-Edit.jpg

Pål har, ut fra sin erfaring, inngående forståelse for de utfordringene som møter ledere og andre nøkkelpersoner i dagens marked. Påls arbeid kjennetegnes av betydningen av kvalitet tvers igjennom hele rekrutteringsprosessen – ingen snarveier

Petter Skaug

+47 92 402 402

Petter har i snart 20 år innehatt markeds- og rådgiverposisjoner i bedrifter knyttet til produkt og tjenestesalg. Han har etablert og drevet eget selskap, har bred erfaring fra handels- og produksjonsbedrifter med salg, innkjøp, drift og produksjon. Petter har de siste årene jobbet med rekruttering til lederstillinger, nøkkelroller og spesialister til ulike sektorer innen organisasjoner og næringsliv.

Petter-formell.jpg

Petter har interesse for næringsliv og er opptatt av organisasjonskultur. Han har et helhetlig overblikk i prosjekter og ser viktigheten av det å tilføre riktig kompetanse med forventningssamsvar. Petter er engasjert og jobber langsiktig.

Trygve J. Moe

+47 911 49 100

Trygve er gründeren av Raadgiverhuset Rekruttering AS. Han kan skilte med 18 års erfaring fra rekruttering av ledere og spesialister, og har ledet mer enn 500 ansettelsesprosesser. Opp gjennom årene har Trygve blant annet rekruttert mange av de skarpeste hodene innen retail, bygg og anlegg, eiendom og industri.

 • Fotball
 • Tidligere president i Mouted Games
DSC6382-Edit.jpg

Samtliga kandidater jag mött i samband med rekryteringen är mycket intressanta och kompetenta personer. Tusen tack Trygve för en bra och tydlig rekryterings process, det har varit extremt trevligt att få lära känna dig

Trygve Lorentzen

+ 47 959 22 654

Trygve har over 8 års erfaring fra rekrutteringsbransjen, der han har jobbet mest med stillinger innen markedsføring, kommunikasjon, PR, salg og reklame. Han har jobbet spesielt tett med salgs- og markedsavdelinger, kommunikasjonshus, oppstarts-miljøer og digitale spesialistmiljøer. Trygve har også selv lang erfaring som kommunikasjonsrådgiver, en kompetanse han føler han drar god nytte av i en rekrutteringsprosess. Han er utdannet innen PR og medievitenskap, og har et velutviklet nettverk på tvers av ulike industrier i Norge og Norden.

 • Golf
 • Ski og fjellet
 • Sjø og båt
Trygve-formell-2.jpg

Trygve bruker mye tid på å forstå de grunnleggende behovene til både oppdragsgiver og kandidater, og setter seg grundig inn i detaljene som sikrer riktige ansettelser. Han mener alle involverte parter skal sitte igjen med et positivt etterlatt inntrykk etter en rekrutteringsprosess.

Viggo Friling

+47 982 08 100

Viggo kan skilte med 20 års rekrutteringserfaring. I løpet av disse årene han har hatt ansvar for mange tunge lederrekrutteringer og funnet fagspesialister til større børsnoterte selskaper, både i Norge og utlandet.

 • Alpint
 • Sjø & Båtliv
 • Fjellet
viggo-1.jpg

Viggo er meget profesjonell og inspirerende person å jobbe med. Han forstår nøyaktig hva han skal se etter hos aktuelle kandidater og er en imponerende menneskekjenner. Viggo skaper en avslappet atmosfære som får både kandidater, ansatte og ledere til å åpne seg