Logo
Har du lidenskapen for digital produktutvikling, og ønsker du å være sentral i utviklingen av våre fremtidige innovative løsninger? Da er du den Senior Mechanical Engineer vi søker!
Klinger Westad AS
Arbeidsgiver
Klinger Westad AS
Arbeidstittel
Senior Mechanical Engineer
Arbeidssted
geithus
Søknadsfrist
30.08.2024
Søk på stillingen
KLINGER Westad AS er en ledende leverandør av ventiler til den globale maritime industri, med betydelige leveranser til norsk og internasjonal olje- og gassindustri. Våre leveranser bidrar til å sikre stabile energileveranser i hele verden. Produktene selskapet leverer er anerkjent som ledende i sitt segment. Kundene er avhengig av KLINGER Westads teknologisk avanserte produkter for trygg og effektiv produksjon og transport av olje og gass. Selskapet og merkevaren nyter stor respekt internasjonalt for kvalitet og produktutvikling, også ved skjerpet miljøfokus i olje- og gassektoren. Topp kvalitetsventiler er vesentlig for bransjen i arbeidet med å nå stadig strengere miljøkrav. Som et resultat av langsiktige samarbeid med våre kunder har KLINGER Westad opparbeidet seg en betydelig markedsandel internasjonalt. KLINGER Westad AS er lokalisert i Geithus, 30 minutter fra Drammen, Hønefoss og Kongsberg. Bedriften har i dag over 100 medarbeidere, forventer å omsette for ca 450 MNOK i 2023, og kan vise til meget gode resultater de siste årene. KLINGER Westad AS ble etablert i Modum kommune i 1895 og holder til på samme sted i dag. Vi er i dag eid av KLINGER International, et internasjonalt industrikonsern med hovedkontor i Østerrike. Våre eiere har et langsiktig perspektiv, noe som gir oss forutsigbarhet i hverdagen.

Bli en del av vår tekniske avdeling! Vi søker Senior Mechanical Engineer!

Om stillingen: Som vår nye Senior Mechanical Engineer vil du være sentral i oppbyggingen og videreutviklingen av vår digitale produktportefølje i Siemens NX og Teamcenter. Du vil ikke bare ta ansvar for forvaltning og ledelse av prosjekter, men også være en sentral del av vårt tekniske support-team. Dette innebærer støtte til salgsapparatet, bidrag til prosjekter, og sikring av en smidig produksjonsflyt.

Ansvarsområder inkluderer:
 • Videreutvikling av NX-CAD og NX/Teamcenter integrasjon i 3D og 2D.
 • Opplæring av kollegaer og utarbeidelse av opplæringsmateriell.
 • Aktiv deltakelse i konvertering av eksisterende 3D-bibliotek til NX/Teamcenter.
 • Ansvar for strukturer i Teamcenter, inkludert CAD-BOM og E-BOM.
Forvaltning og utvikling av Produktportefølje:
 • Utarbeidelse av prosjektplaner, kravspesifikasjoner, og risikoanalyser.
 • Vurdering av materialvalg og økonomiske løsningsforslag.
 • Konstruksjon, styrkeberegning, og validering av produkter mot standarder.
 • Bidrag til kontinuerlig utvikling av Teamcenter og NX.
Teknisk Support:
 • Støtte i ordrebehandling av kundeprosjekter og utarbeidelse av strukturer i Teamcenter/ERP.
 • Teknisk støtte til salg i tilbudsfasen, inkludert vurdering av spesifikasjoner.
 • Besvare tekniske spørsmål i prosjekter og støtte innkjøp, produksjon, QA, og ettermarkedet.
Hvem er du?

Du har en MSc. / BSc. i ingeniørfag, spesielt innenfor maskin, material eller produksjon. Ønskelig er erfaring fra produksjons- eller ingeniørvirksomhet, spesielt innen maritim sektor eller olje og gass. Viktig er kunnskap om trykkutsatt/påkjent utstyr, materiallære, konstruksjon, tilvirkning, og verifisering av produkter/komponenter. Erfaring med CAD/CAE, spesielt NX-CAD eller Creo, samt PDM/PLM verktøy som Teamcenter og ERP-systemer som Infor M3, er foretrukket, men god opplæring vil bli gitt.

Personlige egenskaper inkluderer god kommunikasjonsevne, evne til å prioritere og kan jobbe både selvstendig og i samarbeid. Analytisk og strukturert arbeidsform er viktig. Positivitet og og evne til lagspill verdsetter vi og motivasjonsevner er også ønskelige egenskaper. 


Hvorfor velge oss: Vi tilbyr ikke bare en jobb, men en mulighet til å være en nøkkelperson i vår digitale transformasjon. Med konkurransedyktige fordeler og et innovativt miljø, gir vi deg sjansen til å forme fremtiden innen produktutvikling. Hos Klinger Westad kan vi også tilby et godt arbeidsmiljø i en stabil bedrift med god ordrereserve og sunn økonomi.

Vi har fokus på «Westad Way of Working» og arbeider aktivt for at våre kolleger gleder seg til jobb hver dag. Vi ser frem til at du skal bli en del av oss!

Bli med oss og vær med på å skape banebrytende teknologi! Søk nå for å være med på vår reise!


 

Har du spørsmål om stillingen? Spør oss:
Audun Lyche Nordli
Audun Lyche Nordli
Managing Partner/Headhunter
audun@raadgiverhuset.no+47 938 59 788
Trygve J. Moe
Trygve J. Moe
RH
Besøksadresse
Munkedamsveien 59b, 0270 Oslo
Følg oss
Raadgiverhuset Rekruttering AS - Alle rettigheter 2024