Logo
Bli salgsingeniør hos markedslederen av industrivaskemaskiner
TEIJO NORGE AS
Arbeidsgiver
TEIJO NORGE AS
www.teijo.no
Arbeidstittel
Salgsingeniør
Arbeidssted
Søknadsfrist
10. juli 2024
Søk på stillingen
Teijo Norge AS ble etablert i 1981 som et datterselskap av den finske produsenten av Teijo industrivaskemaskiner og -anlegg for rengjøring og avfetting av maskindeler m.m. Teijo Norge AS ble minoritetsaksjonær i det finske produksjonsselskapet i 1987 og overtok dette helt i 1998. Det svenske import- og salgsselskapet Teijo AB ble overtatt i 1996. Teijo-maskinene er produsert siden 1967 og med over 20.000 maskiner levert til kunder i over 100 land. Vi er en markedsleder innen vårt område. Teijo Norge AS selger også andre typer vaskeanlegg for rengjøring, avfetting og overflatebehandling. Vi leverer også et bredt utvalg vaskemidler og kjemikalier for overflatebehandling av metaller som supplerer våre vaskeanlegg og gjør oss til en totalleverandør. I tillegg har vi et bredt utvalg av anerkjente og godt innarbeidede avsugsprodukter fra Dustcontrol AB i Sverige og Plymovent BV i Nederland.

Ønsker du å tiltre i en salgsstilling «der bordet er dekket»? Da bør du søke stillingen som salgsingeniør for industrivaskemaskiner hos markedsleder Teijo i Lier. 

Bli med på laget hos Teijo Norge AS som vår nye salgsingeniør og produktansvarlig. Vi søker en kreativ og erfaren ingeniør/siviling. med solid bakgrunn innen salg, primært til industrikunder. Vi ser etter deg som har dokumenterte resultater og en lidenskap for salg.
Her får du muligheten til å arbeide selvstendig i moderne lokaler i Lier. Teijo tilbyr konkurransedyktig lønn samt bil- og pensjonsordning. Opplæring vil bli gitt av selskapets grunnlegger, og det må påregnes noe reising.
Det er en fordel om du har kunnskap om kjemikalier, har noe økonomierfaring, samt kjennskap til håndtering av sosiale medier.

Kort om Teijo:
Teijo Norge AS ble etablert av dagens eier i Drammen i 1981, og er i dag markedsleder innen industrivaskemaskiner og -anlegg med over 20.000 maskiner levert til kunder over hele verden. Siden oppstarten har vi levd opp til vårt slagord; «Utstyr for bedre arbeidsmiljø».
Vi er også en totalleverandør av vaskemidler, kjemikalier og avsugsprodukter.

Teijo-maskinene er et begrep i bransjen og kjent som den nordiske originalen. Maskinene har en betydelig markedsandel i Norden, hvor Teijo er en klar markedsleder innenfor utstyr som vi leverer.
I 2023 omsatte Teijo-firmaene – inkludert datterselskapene i Finland og Sverige – for ca. 80 millioner kroner, hvorav 28 millioner var i Norge.
Teijo Norge AS søker en salgsingeniør og produktansvarlig for firmaets vaskeanlegg og kjemikalier.

Vedkommende skal ta over denne jobben etter siviling. Jon A. Wichmann som har vært med fra starten  i 1981 – og som vil gå i pensjon.

Er du klar for å ta over etter vår grunnlegger og lede salget av våre innovative produkter? Søk på stillingen i dag!

Har du flere spørsmål om stillingen, ta kontakt med Geir Arneberg i Raadgiverhuset på 908 23 181
geir@raadgiverhuset.no


Har du spørsmål om stillingen? Spør oss:
Geir Arneberg
Geir Arneberg
Sr. rådgiver/Headhunter
geir@raadgiverhuset.no+4790823181
RH
Besøksadresse
Munkedamsveien 59b, 0270 Oslo
Følg oss
Raadgiverhuset Rekruttering AS - Alle rettigheter 2024