Executive search

Ønsker du å identifisere de beste kandidatene til nøkkelstillinger på ulikt nivå er et aktivt, direkte og diskret søk i markedet den mest effektive rekrutteringsmetoden.

Aktivt søk benyttes derfor når man søker personer med spesiell erfaring og bakgrunn, eller når behovet for diskresjon er særlig stort. Metoden gir kandidaten tid og rom til å reflektere rundt egen situasjon, karriere og personlig utvikling i dialog med en erfaren rådgiver.

Annonsert rekruttering

Når du ønsker bred oppmerksomhet for å nå ut til flest mulig potensielle kandidater er det mest effektivt å annonsere i ulike mediekanaler, som hyppig besøkes av de aktuelle målgruppene.

Annonsert rekruttering sikrer et bredt grunnlag for utvelgelse og når også kandidater som ellers ikke er blitt kjent i markedet eller i den aktuelle kategori/bransje. I tillegg vil annonsering kunne signalisere en positiv utvikling og vekst i din bedrift.

Raadgiverhuset bistår med valg av media, utarbeidelse av annnonser og ivaretar selvfølgelig profileringen av selskapet.

Kompetanseutvikling

Skal man utvikle en bedrift, må man utvikle menneskene i den.
Vi skaper resultater gjennom mennesker.

Ingen firmaer eller organisasjoner er like, eller møter de samme problemstillingene. Derfor kreves det ulik tilnærming for å nå målene. Det er grunnen til at ingen av våre kurs er standardkurs. Vi skreddersyr kursene utifra din bedrifts behov og situasjon.

Med andre ord: Vi tilpasser oss din bedrift – ikke omvendt.

Coaching

Coaching er en prosess mellom likeverdige parter som har til formål å få den ene parten til å prestere maksimalt og nå sitt potensial.

Som et ledd i vår rådgivning tilbyr Raadgiverhuset coaching. Vi bistår mennesker i å videreutvikle sine muligheter, talent og potensial. Vi jobber med coaching ut i fra en filosofi om at mennesket gjennom spørsmål, alternative råd og tilbakemelding skal få mulighet til å utvikle sitt talent og realisere sine mål.

psychology Created with Sketch.

Person og Evnetester – Arbeidspsykologiske tester

Alle RHs rådgivere er sertifiserte for personlighetstestene som utvikles og leveres PTS (People Test Systems) i København. Raadgiverhuset Rekruttering er People Test Systems samarbeidspartner i Norge.

Beskrivelse av PTS’ personlighetsanalyse (People Test Person/PTP)
PTS´ personlighetsanalyse (People Test Person/PTP) ble utviklet tidlig på 90 tallet, for å gi markedet en skandinavisk test med utgangspunkt i det skandinaviske arbeidsliv, kultur og verdier. PTP gir et godt og nyansert bilde av individers personlighet og er et godt verktøy for HR/ledelsen knyttet til medarbeideres motivasjon, behov, reaksjonsmønstre, utvikling og lederutfordringer.

Beskrivelse av PTS’ logisk analyse (People Test Logik/PTL)
PTP kan suppleres med People Test Logik (PTL), som måler individers kognitive kapasitet. PTL er nyansert og grundig og oppfyller kravene til å søke medlemskap i Mensa. Analysen gir et presist bilde av individets potensial og hvilke områder som krever et større fokus.

Rådgivere

Ann Mari Nygjerde

+47 9575 0245

 

 • Alpint
 • Fjellet
raadgiver-portrait.png

«Jeg legger stor vekt på å være en god rådgiver for samtlige kandidater underveis i rekrutteringsprosessen - også for de som får avslag.»

Anne-Sofie Riis Asplin

+47 930 30 840

Anne-Sofie har over 20 års erfaring med markedsanalyse innen en rekke bransjer, opplevelsesbasert kommunikasjon, samt leder- og medarbeiderutvikling. Hun har vært ansvarlig for gjennomføring av komplekse undersøkelser, og er godt vant med dokumentasjon av både resultater og erfaringer.

 • Ski
 • Matlaging
DSC6763-Edit-3.jpg

Jeg er opptatt av at prosessen skal være en god opplevelse – både for de som er på jakt etter ny medarbeider og for de som søker nye muligheter

Ellen Gundersen

+47 415 05 244

Ellen er utdannet innen grafisk design, salg og markedsføring. Hun kan skilte med lang arbeidserfaring innen salg, butikketablering og kjededrift. I 2000 byttet Ellen beite til rekruttering, og har siden den gang opparbeidet seg bred kompetanse på executive search. Ellen finner lederkandidater på strategisk og taktisk nivå innenfor fagområdene bygg, økonomi, salg og marked.

 • Hjemmekjær
 • Liker åpne landskap
DSC6225-Edit.jpg

Jeg liker orden og struktur, systemer og logistikk. Men jeg er også en pragmatiker, og kan håndtere uforutsette oppgaver og utfordringer. Humor er viktig for meg, og jeg får lett gode relasjoner til mennesker rundt meg

Karianne Eriksen Hvammen

+47 992 21 086

Karianne har 14 års erfaring fra rekrutteringsbransjen. Hos Raadgiverhuset jobber hun med analyse og kartlegging av relevante bransjer og miljøer i rekrutteringsprosessene. Hun har en imponerende kompetanse innen executive search, og gjennomfører grundige analyser, kartlegger aktuelle kandidater og utarbeider våre kravspesifikasjoner.

 • Langrenn og alpint
DSC6491-Edit-1.jpg

Karianne har en imponerende kompetanse innen executive search og kartlegging av aktuelle kandidater

Knut Stormdal – Managing Partner

Managing Partner +47 909 16 111

Knut kan skilte med over 25 års erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Han har ledet egen handelsbedrift, samt hatt lederroller i franske Lyreco SA gjennom flere år. Han har også vært direktør og senior finansiell rådgiver i Storebrand Kapitalforvaltning AS hvor han jobbet mot institusjonelle kunder.

 • Brenner for europeisk matproduksjon og landbruk
DSC4450-Edit-3.jpg

Knut setter seg raskt inn i problemstillinger, og hans lange driftserfaring gjør at han har et kommersielt syn på oppgavene. Han er unik i det å matche kandidat/oppdragsgiver og han tar ingen snarveier

Magnus Kalleberg

+47 916 28 770

Magnus har over 20 års leder- og salgserfaring fra store selskap og konsern i medie- og kommunikasjonsbransjen. Han har blant annet jobbet som marketing- og researchsjef i TV3, salgs- og markedsdirektør i Aftenposten, byråleder i Spilberg Reklamebyrå, og kommer senest fra stillingen som annonsedirektør i Tun Media.

 • Litteratur
 • Sjø og snø
DSC6734-Edit.jpg

Magnus er grundig og etterrettelig i sitt arbeid, opptatt av å få det beste ut av kandidatene og finner alltid hullene det ikke er så lett å se

Pål S. Øverby

+47 905 26 841

Pål har de siste årene gjennomført over 200 rekrutteringsoppdrag til nøkkelstillinger i privat og offentlig virksomhet. Spesialområde er mellomledere, toppledere og fagspesialister med sterk digital kompetanse. Pål har selv hatt digitalt fokus helt siden etableringen av finn.no i hans tid som annonsedirektør i Aftenposten.

 • Italia
 • Skjønnlitteratur og histore
DSC6706-Edit.jpg

Pål har, ut fra sin erfaring, inngående forståelse for de utfordringene som møter ledere og andre nøkkelpersoner i dagens marked. Påls arbeid kjennetegnes av betydningen av kvalitet tvers igjennom hele rekrutteringsprosessen – ingen snarveier

Petter Skaug

+47 92 402 402

Petter har i snart 20 år innehatt markeds- og rådgiverposisjoner i bedrifter knyttet til produkt og tjenestesalg. Han har etablert og drevet eget selskap, har bred erfaring fra handels- og produksjonsbedrifter med salg, innkjøp, drift og produksjon. Petter har de siste årene jobbet med rekruttering til lederstillinger, nøkkelroller og spesialister til ulike sektorer innen organisasjoner og næringsliv.

Petter-formell.jpg

Petter har interesse for næringsliv og er opptatt av organisasjonskultur. Han har et helhetlig overblikk i prosjekter og ser viktigheten av det å tilføre riktig kompetanse med forventningssamsvar. Petter er engasjert og jobber langsiktig.

Trygve J. Moe

+47 911 49 100

Trygve er gründeren av Raadgiverhuset Rekruttering AS. Han kan skilte med 13 års erfaring fra rekruttering av ledere og spesialister, og har ledet mer enn 500 ansettelsesprosesser. Opp gjennom årene har Trygve blant annet rekruttert mange av de skarpeste hodene innen retail, bygg og anlegg, eiendom og industri.

 • Fotball
 • Tidligere president i Mouted Games
DSC6382-Edit.jpg

Samtliga kandidater jag mött i samband med rekryteringen är mycket intressanta och kompetenta personer. Tusen tack Trygve för en bra och tydlig rekryterings process, det har varit extremt trevligt att få lära känna dig

Viggo Friling

+47 982 08 100

Viggo kan skilte med 20 års rekrutteringserfaring. I løpet av disse årene han har hatt ansvar for mange tunge lederrekrutteringer og funnet fagspesialister til større børsnoterte selskaper, både i Norge og utlandet.

 • Alpint
 • Sjø & Båtliv
 • Fjellet
viggo-1.jpg

Viggo er meget profesjonell og inspirerende person å jobbe med. Han forstår nøyaktig hva han skal se etter hos aktuelle kandidater og er en imponerende menneskekjenner. Viggo skaper en avslappet atmosfære som får både kandidater, ansatte og ledere til å åpne seg