Logo
Raadgiverhuset Rekruttering går motstrøms: Satser i et vanskelig marked!
I en tid da etterspørselen etter rekrutteringstjenester er lavere enn normalt og FINN.no rapporterer om en klar nedgang i stillingsannonser som går gjennom rekrutteringsbyråer, velger mange å sitte stille i båten og avvente videre satsing. I Raadgiverhuset tror vi på den gamle lærdom at det er i nedgangstider man skal satse for å komme styrket ut på den andre siden, når markedet snur. Det er derfor med glede vi kan meddele at vi i 2023 styrket vårt lag med hele 4 nye profiler, slik at vi nå teller 12 solide medarbeidere. Det betyr at vi er godt posisjonert når markedet igjen snur oppover, og vi oppfordrer våre gode kunder til å tenke gjennom muligheten som nå ligger der for å få tak i godt kvalifiserte kandidater i en tid da de har færre valgmuligheter i stillingsmarkedet.

Møt våre nye medarbeidere. For et lag!

  • Geir Arneberg har over 34 års erfaring fra ulike mediehus, hvorav 20 år i redaktørfunksjoner med bemannings – og administrativt ansvar. Han har opparbeidet en meget allsidig erfaring fra drift, salg og ledelse.
  • Vibecke Lyse Augdal har de siste 13 årene jobbet som CEO i Utleiemegleren. Selskapet hadde solid vekst og mer enn 200 ansatte. Før dette jobbet hun i Manpower i 16 år med rekruttering, salg og ledelse, de 5 siste årene som regiondirektørfor Manpowers største region.
  • Henrik Berg Klemmetsen har flere års operativ erfaring som business manager fra teknologibransjen og god kompetanse spesielt innen økonomi og administrasjon. Hos oss får han muligheten til å kombinere sin interesse for mennesker med sin økonomiske utdannelse, spesialisering i prosjekt- og endringsledelse og strategiske tilnærming til komplekse prosesser.
  • Roger Abrahamsen har arbeidet med rekruttering av ledere, prosjektledere og fagspesialister siden 2011. Fagområder er industri, teknisk sektor, logistikk, bygg og anlegg, HR og sikkerhet. Roger er utdannet cand. mag fra Universitetet i Oslo i fagene arbeids- og organisasjonspsykologi. Han har militær lederbakgrunn og har 10 års ledererfaring fra selskaper som Hafslund og Nokas konsernet.

Sammen skal vi fylle arbeidslivet med mennesker som vil skape en bedre verden!


Flere artikler
Se alle
RH
Besøksadresse
Munkedamsveien 59b, 0270 Oslo
Følg oss
Raadgiverhuset Rekruttering AS - Alle rettigheter 2024